Escriptura Creativa a Collbató

Casal de Cultura de Collbató Passeig Mansuet, 9-11, Collbató

Descripció: T'agrada escriure? Vols aprendre tècniques i perfeccionar el teu estil? Participa d'aquest taller introductori al món de l'escriptura. Horari: Els dimecres del 9 de març al 13 d’abril, de 18:00 a 20:00 h. Públic: Adult. Lloc: Casal de Cultura de Collbató. Aforament limitat. Amb inscripció prèvia.  

Escriptura Creativa a Igualada (Centre Cívic Nord)

Centre Cívic Nord Carrer Sant Martí de Tous, 6, Igualada, Barcelona, España

Descripció: T’agrada escriure? Vols aprendre tècniques literàries i perfeccionar el teu estil? En aquest taller aprendrem a estimular la creativitat i treballarem amb les millors tècniques narratives per expressar tot allò que volem dir. Públic: Adult. Lloc: Centre Cívic Nord Horari: Els dimecres des del 20 d’abril al 29 de juny, 19:00 h a 21:00 […]

Blanca y Elisa en Sant Jordi 2022, firmas

Este sábado podréis encontrarme en la parada que Llegim... Llibreria tendrá en la plaça Cal Font de Igualada, de 18 a 19 h, firmando ejemplares de Blanca y Elisa. ¡Os esperamos!

Escriptura Creativa a Collbató

Casal de Cultura de Collbató Passeig Mansuet, 9-11, Collbató

Descripció: T’agrada escriure? Vols aprendre tècniques i perfeccionar el teu estil? Participa d’aquest taller introductori al món de l’escriptura. Públic: Adult. Lloc: Casal de Cultura de Collbató. Aforament limitat. Amb inscripció prèvia.Casal de Cultura de Collbató

«Taller dels Records» a Esplugues de Llobregat

Descripció: De vegades sentim la necessitat d’expressar alguna cosa; potser ho expliquem a algú, potser ens ho guardem a la intimitat. Fins i tot, ho escrivim.Taller destinat a recuperar les històries de la nostra vida per escriure-les des de l’emoció utilitzant les millors tècniques literàries. Treballarem individualment, en grup i es fomentarà el debat entre […]

Blanca y Elisa, presentació a Massalcoreig

El dijous 2 de juny, presentarem Blanca y Elisa al local de l'Associació de dones de Massalcoreig. L'activitat coincidirà amb l'acte de cloenda del club de lectura, que descansarà fins al setembre vinent. Us esperem!

Escriptura Creativa de tardor a Igualada

Espai Cívic Centre c/Trinitat, 12, Igualada

Descripció: T’agrada escriure? Vols aprendre tècniques literàries i perfeccionar el teu estil? En aquest taller aprendrem a estimular la creativitat i treballarem amb les millors tècniques narratives per expressar tot allò que volem dir. Públic: Adult. Lloc: Espai Cívic Centre. Horari: Els dimecres des del 28 de setembre al 14 de desembre, 19:00 h a […]

Escriptura Creativa de tardor a Collbató

Casal de Cultura de Collbató Passeig Mansuet, 9-11, Collbató

Descripció: T’agrada escriure? Vols aprendre tècniques literàries i perfeccionar el teu estil? En aquest taller treballarem la creació literària sobre les millors tècniques perquè puguis expressar tot allò que vulguis dir. Públic: Adult. Lloc: Casal de Cultura de Collbató. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al 937.77.01.00.

«Els cinc sentits», escriptura creativa a Caldes d’Estrac

Biblioteca Can Milans Carrer de l'Església, 6, Caldes d'Estrac, Barcelona, España

Taller destinat al descobriment personal per aprendre a connectar els sentits amb les emocions i expressar-ho literàriament. Es treballarà individualment, en grup i es fomentarà el debat i la introspecció personal.

Taller de relats eròtics

Espai Cívic Centre c/Trinitat, 12, Igualada

Descripció: En aquest taller aprendrem a escriure relats eròtics de diferents tipus: humorístic, romàntic, d’ambientació històrica i de thriller psicològic. Públic: Adult. Lloc: Espai Cívic Centre d'Igualada. Horari: Els dimecres del 3 al 24 de maig, 19:00 h a 21:00 h. Places limitades. Inscripcions clicant aquí. Aforament limitat. Amb inscripció prèvia.